Träning och poolstädning!

6 apr 2015

Igår bestämde jag och frugan att vi skulle upp 07 idag och träna med Andreas och Jenny….skit smart då, inte lika kul i morse haha

En bra PWO (egenutvecklad som kommer snart) senare så var vi där och värmde upp, jag och Andreas skulle köra något tillsammans inför MK-Open som är om mindre än två veckor, Jill och Jenny körde Snatch och lite annat.

Vi började med att köra en High Hang Clean + en Hang Clean på vartannan minut i 20 min. Jag började på 80 kg och Andreas på 100 kg och så jobbade vi upp oss till fail. Jag klarade 105 kg och Andreas imponerande 135 kg grymt!

Måste också gottgöra Andreas för ett fel i bloggen förra veckan, jag skrev att vi körde 3 Power Cleans på minuten och att vi körde med 60 och 80 kg, det var så klart Power Snatch och inget annat…så svaga är vi inte även om jag suger på Cleans också. Jag har tappat där iom att jag fokuserat på CTB, MU och OHS sista 3 månaderna. Men nu ska vi sätta nya mål och justera om programmeringen, mer pass ihop blir det också, det är grymt kul att köra med och mot någon duktigt, då pressar man sig mer.

Efter Clean komplexet körde vi denna par WOD:

På tid gör:

  • 2000 m rodd (ena måste stå på händer mot väggen med ansiktet inåt medan den andra ror)
  • 40 HPC på 85 kg
  • 200 DU

 

Andreas är bättre än mig på att stå uppochner så jag fick ro mest i början. Även HPC på den vikten är han grymt bra på och gjorde majoriteten. Mina DU gick helt ok och jag gjorde mellan 20-30 alla chanser jag fick. En kul WOD även om det var lite segt och koppen inte svarade riktigt…kan bero på den tidiga morgonen…eller att jag åt 1 kg påskgodis igår haha

När vi kom hem gjorde vi barnen fina och lämnade de på kalas.

Sen blev det fix på tomten, jag gjorde rent altanen och poolen med högtrycken.

Tog typ hela dagen men det var skönt att vara ute i solen och det blev grymt fint när jag var klar.

Men det var för kallt och för dumt att ta första doppet idag, så jag struntade i det.

Om 2 veckor är det dags för ProFitness Camps Marbella resan, ser mycket fram emot den, då ska det badas!

Det finns faktiskt en plats ledig pga avbokning, så om du vill göra din bästa spontansemester någon sin och kan komma loss den 22-29 april så tycker jag du ska ta platsen. Priset är bara 17 000 kr och då ingår precis allt, flyg, boende, mat, etc, du bara solar och tränar.

Vill du ha platsen ska du maila till [email protected]

Läs mer om resan här: ProFitness Camps Marbella

PFCM2

Måste avsluta med den här bilden jag fick av Dantes mamma på hand 4 års tårta. Hans mamma frågade vad han ville ha för tårta och Dante hade svarat en Pansartårta, mamma levererade kan man lugnt säga 🙂 Sjukt cool och jag känner mig ärad som fick pryda hans tårta.

/P