Varnad igen och utvisad

12 apr 2015

Riktigt bra avsnitt igår, det hade allt, bra utmanare, bra matcher, spännande hinderbana och varning till Pansar igen haha

Jag fick varning för att domaren tyckte jag höll i Malte men egentligen så var det bara en bra screening med armen som ni kan se nedan, vilket är ok.

Eftersom Pansar är som han är så var jag tvungen att gå på domaren lite efter och utrycka mitt missnöje, då fick jag rött kort och blev utvisad haha…självklart var jag inte arg på domaren på riktigt och man ska aldrig gå på domaren i idrott, men i detta fall handlade det om show och vi gjorde spontan kul grej av det och jag gav domaren ett kort också 😉

Jag mötte även Malte i Duellen och fick en tuff match men vann tillslut. Jag kostade på mig att ta ett segerdopp och putta i honom igen.

Malte var lite bättre på grenarna även om båda tog mycket poäng, det avgjorde den matchen och Marvin hade ingen chans på Hinderbanan.

På damsidan tog utmanarna också mycket poäng och Pernilla tog poäng i alla grenar, riktigt starkt. Hon och Jennifer startade typ samtidigt och jagade varandra. Det såg ut som Jennifer skulle ta hem det men hon snubblade högst upp på rullbandet när det såg ut som att hon var uppe. Tycker lite synd om henne men Pernilla var också en värdig vinnare.

Grattis Pernilla och Malte till semifinalplatsen!

Semifinalerna för den första halvan av slutspelsträdet börjar redan nästa veckan, kul va!?

Jag är fortsatt sjuk och tränar inte, bara äter och försöker vila, det är inte alltid så lätt med 2 barn och 3 hundar 😉 Men det känns lite bättre och jag hoppas sjukdomen är påväg bort nu.

Glöm inte heller kampanjen som ger dig 40% rabatt på Urbanears alla hörlurar.

Ange koden BLAHA40 i kassan under ”Shipping” står det ”Add Gift Voucher”, så dras 40 % av på riset.

Rabatten gäller på ALLA Urbanreas lurar och gäller tom 14/4 🙂

Här hittar ni deras lurar: Urbanears

Zoe har ett par Humlan på sig som har tvättbara kuddar och båge, smart.

/P